Over PhoneSwap

PhoneSwap is het platform voor Smartphones en is opgezet uit onvrede over het huidige aanbod van simpele marktplaatsen waar telefoons worden aangeboden. De meeste sites zijn onoverzichtelijk, overvol of dusdanig volgeraakt met malafide verkopers dat het vertrouwen ver te zoeken is. Om maar te zwijgen van alle telefoontjes en e-mails met onzinbiedingen waar niemand op zit te wachten! Daarnaast worden er zoveel tweedehands telefoons bewaard waar uiteindelijk niets meer mee gebeurt, dat wij hier een tweede kans voor in het leven willen roepen, zeker in tijden waar we meer en meer plek zouden moeten creëren voor recycling.

PhoneSwap doorbreekt deze sleur en biedt een overzichtelijk, betrouwbaar en simpel platform waarop je gemakkelijk jouw telefoon kunt verkopen en een nieuwe telefoon kunt kopen. Geen mailtjes van klanten, geen telefonisch contact. Gewoon simpel een bericht vanuit PhoneSwap dat iemand jouw telefoon heeft gekocht en het enige dat je hoeft te doen, is jouw gekochte telefoon opsturen naar ons. Wij handelen alles af voor jou en sturen deze weer door naar de koper.Omdat PhoneSwap als platform fungeert, bieden wij de garantie zoals geen enkel ander platform dat zou kunnen: jij ontvangt ALTIJD de telefoon die je hebt besteld. Wil je de zekerheid dat jouw nieuwe smartphone helemaal tiptop in orde is en helemaal klaar en geprepareerd is voor zijn of haar nieuwe eigenaar? Dan kan je ook nog gebruik maken van de PhoneSwap Plus Garantie!

Mocht je in de buurt wonen of werken van het PhoneSwap hoofdkantoor, kan je altijd de telefoon daar inleveren voor een gemakkelijke afhandeling van jouw verkoop. Ook daarom zeggen we: PhoneSwap biedt jou alle gemak voor het verkopen en kopen van jouw telefoon!

 

PhoneSwap B.V.

Maassluisstraat 2

1062 GD

Amsterdam

 

KVK Nr.: 65478401

BTW Nr.: NL8561.28.818B.01